Om os

 

Bagerkurset er tiltænkt dig, der ønsker at blive en dygtig bager i eget hus!

 

Vi har udviklet teknikker og produktionsmetoder, der gør det let at lave brød af høj kvalitet i et helt almindeligt køkken - med helt almindelige køkkenredskaber. Alt dette lærer du på bagekurserne, så du kan brødføde familien med lækkert brød i en ellers travl hverdag.

 

Vi afholder løbende kurser i Ribe. Se under Kurser for at se kommende arrangementer.

 

Undervisere på Bagekurset.dk

Bent Steen Christensen

 

Kurser: Brødkursus, del 1 og 2, Kagekursus samt Wienerbrød, Croissanter og Birkes

 

Bent  har prøvet alt inden for bagerbrancen! Han er uddannet bager og levnedsmiddeltekniker og har derfor indsigt i alle teknikkerne og de mange kemiske processer der foregår fra dejens start til det færdige brød er klar.

Produktchef ved bagerigrossist og bagermester ved Pompei bageri (1999-2004) i Ribe.