Bagebog 1.

Bagebog 1.

199,95 DKK

Vejl. udsalgspris 199,95 DKK

Lagerstatus: På lager
stk.
Anden udgave med tydligere tekst som er nemmere at læse i forhold til første udgave
 
 

Forord

Det er mit livs store lidenskab at bage. Da jeg som 13 årig begyndte lørdage og hverdage før og efter skole, arbejdede jeg hos Bager Nielsen på Saltgade i Ribe, hvor jeg blev grebet af de utallige muligheder, som findes og stadig kan findes, når der arbejdes med dej. Efter at have arbejdet i mange år med brød og bageteori i udlandet, i eget bageri og som produktchef for Danmarks største bager grossist føler jeg det næsten som min pligt, at skrive en bagebog om mine erfaringer.

Jeg synes der mangler en bagebog, der beskriver hvad ingredienserne gør i brødet og nogle simple teknikker, der virker hver gang for almindelige forbrugere, der selv ønsker at bage brød, som er lige så godt eller bedre end det man får hos bageren.

Efter at have undervist over syv et halvt tusind kursister i bagværk på Bagekurset har jeg lært, at interesserede forbrugere kun ønsker at vide hvad der er relevant for dem. Tilgangen og opskrifterne i bogen beskriver hvad jeg synes er vigtigt for at kunne bage godt brød, såsom bageingredienser og teknikker, men indeholder ikke information om sundhed, historie, priser, statistikker eller unødvendig kompliceret teori.

Jeg bruger en køkkenmaskine til de fleste opskrifter i bogen, fordi det er den nemmeste måde at lave godt brød på, og nogle brødtyper vil ikke blive gode uden en køkkenmaskine. Alle opskrifter er angivet i vægt, fordi det er det mest nøjagtige mål frem for deciliter, kopper eller andre mål.

Opskrifterne i bogen er de samme som bliver udleveret på Bagekursets kurser Brød Volume 1, Brød Volume 2, opskrifter fra Kagekurset, fire vindende opskrifter fra Danmarksmesterskabet i brød og en del ekstra opskrifter.

Opskrifterne i bogen indeholder flere billeder og beskrivelser end de opskrifter der udleveres på kurserne. Så selv én, der får bogen i hånden for første gang, kan gå i gang med at bage godt brød.

Mit håb er at alle, der læser den vil blive bedre bager i eget hjem.

God bagelyst

Bent Steen Christensen