Bagestål og Pizza- og brødspartel

Bagestål og Pizza- og brødspartel

500,00 DKK 550,00 DKK

Vejl. udsalgspris 550,00 DKK

Lagerstatus: På lager
stk.

Bagestål til bagning af brød og pizza med Pizza- og brødspartel
Stålpladen afgiver varme til bunden af brødet så den bliver ekstra sprød.

Bagestålet sættes i ovnen på en rist og varmes op ca 30 min inden afbagning af brød eller pizza.

Størrelsen er 395x345x6 mm.

Vægt: ca. 6,4 kg.
Levers olieret i kraftigt papir.

Ved ankomst:

Inden du tager bagestålet i brug, skal det gøres klar. Klargøringen består af: rengøring hvor du fjerner behandlingen fra produktionen, som stadig sidder på stålet, og endelig en afsluttende oliebehandling.

Bagestålet dryppes med madolie og tørres grundigt af med en blød klud eller køkkenrulle, til stålet ikke afgiver mere farve. Til slut olieres dit bagestål med et tyndt lag madolie og bages i ovnen mindst 30 min ved 220 grader, køles ned igen og olieres med jævne mellemrum.

Da der er tale om et produkt af stål, kan dit bagestål blive angrebet af rust, hvis det bliver vådt eller får fugt. Sker det, kan du nemt fjerne rustbelægningen/pletterne med en fin ståluldssvamp, hvorefter du behandler dit bagestål med madolie.

 

Bagekursets pizza- og brødspartel har rigtig mange funktioner: Ud over at bruges til at sætte pizza og brød ind i ovnen på et bagestål (og til at tage det ud igen), kan den også bruges til at sætte brød til hævning i køleskabet eller til løsfrysning i fryser, da bageplader ofte er for store til at kunne være i køleskab eller fryser. Skal der laves en stor lagkage, kan også DEN laves på pizza- og brødspartlen og sættes i køleskabet. Hvis du mangler bageplader, kan du flytte dej på bagepapir over på bageplader på en sikker og rolig måde, så en eventuelt hævet dej ikke falder samen.

Pizza- og brødspartlen kan stå i bordstik og har samme størrelse som vores bagestål, så de nemt kan opbevares sammen.

Størrelse: 34,8 x 39,5 cm.

Tykkelse: 1,5 mm.

Vægt: 0,6 kg.