Trustpilot
Bagebog 2.

Bagebog 2.

200,00 DKK

Vejl. udsalgspris 200,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Bestil til levering med GLS

Eller til afhentning og hent selv i Ribe

Hurtig levering 1-2 hverdage

Vi pakker alle hvedage fra kl 9:00

Kundeservice

Ring eller sms til Bent på 29170020

30 dages returret

Så bare bestil rigeligt


Bagekursets bagebog 2.

Bogen er en opskriftsbog med brød og kager samt teknikker, der gør det nemt for dig at være bager i eget hjem.

Bogen her er en logisk fortsættelse af min bog, -Gør bagværk til livsglæde, som jeg udgav i 2015.

Mit udgangspunkt er stadig, at det skal være så nemt som muligt at bage, og at du i dit helt almindelige køkken skal være i stand til at give dine produkter lige præcis det udtryk og den smag, du ønsker.

Bogen her har hovedfokus på forskellige temaer:

  • Frysning af dej Sådan gør du, hvis du gerne vil tage rundstykker ud af fryseren om aftenen og bage dem om morgenen. Eller måske vil du tage et par baguettes ud af fryseren om morgenen og så bage dem om eftermiddagen?
  • Mad på farten Af og til skal det jo bare gå hurtigt, så derfor et tema med fokus på madpakkebrød, pitabrød, burgerboller og pizza.
  • Rullede deje til wienerbrød, grovbirkes og croissanter Skal det være, så lad det være…. En gang imellem skal der bare syndes igennem.
  • Enkle kageopskrifter Velsmag og enkelhed er ledetråden. Man kan sige, at der er tale om variationer af gamle kendinge, men fælles for dem alle er, at de er superenkle at gå til og særdeles velsmagende.
  • Drys, skorpe… En stor del af nydelsen ved et stykke bagværk er udseendet. Bogen indeholder en række anvisninger på, hvordan du kan gøre dit bagværk ekstra indbydende at se på.
  • Tips og tricks Jeg har brugt en del tid i mit udviklingskøkken på at tillempe en række bekostelige - og normalt ret komplicerede - processer til almindelige køkkenforhold. Dem løfter jeg sløret for her i bogen, ligesom jeg kommer ind på opbevaring af brød, dejhåndtering og brug af en række bagehjælpemidler, som professionelle bagere gør brug af.