Trustpilot
Bagestål

Bagestål

Stykpris v/ 1 stk. 476,00 DKK

Stykpris v/ 3 stk. 380,80 DKK 476,00 DKK

Vejl. udsalgspris 435,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Bestil til levering med GLS

Eller til afhentning og hent selv i Ribe

Hurtig levering 1-2 hverdage

Vi pakker alle hvedage fra kl 9:00

Kundeservice

Ring eller sms til Bent på 29170020

30 dages returret

Så bare bestil rigeligt


Bagestålet er det ultimative redskab til at opnå perfekt brød og pizza derhjemme. Med samme effekt som en ægte stenovn efterligner det en professionel bageoplevelse. Den opvarmede stålplade gemmer energi, som den frigiver til dejen under bagningen. Resultatet? En ekstra sprød bund, der vil bringe glæde ved enhver bid. Bagestålet er ideelt til at bage alt fra autentisk italiensk pizza til grovbrød, kuvertbrød og rundstykker. Placer bagestålet på ovnristen, og lad det varme i 30 minutter, inden brødet eller pizzaen bages. Med størrelsen 395x345x6 mm passer bagestålet let i enhver alm. ovn. Gør din bageoplevelse til en ekspertoplevelse med bagestålet.

 

Størrelse: 395x345x6 mm
Vægt: ca. 6,4 kg.
Levers olieret i kraftigt papir.

 

Ved ankomst:

Inden du tager bagestålet i brug, skal det gøres klar. Klargøringen består af: rengøring hvor du fjerner behandlingen fra produktionen, som stadig sidder på stålet, og endelig en afsluttende oliebehandling.

Bagestålet dryppes med madolie og tørres grundigt af med en blød klud eller køkkenrulle, til stålet ikke afgiver mere farve. Til slut olieres dit bagestål med et tyndt lag madolie og bages i ovnen mindst 30 min ved 220 grader, køles ned igen og olieres med jævne mellemrum.

Da der er tale om et produkt af stål, kan dit bagestål blive angrebet af rust, hvis det bliver vådt eller får fugt. Sker det, kan du nemt fjerne rustbelægningen/pletterne med en fin ståluldssvamp, hvorefter du behandler dit bagestål med madolie.

Bag tre pizzaer på en gang - video: Klik HER