Brødkursus Vol. 1 - Weekend / Helligdag

Brødkursus Vol. 1 - Weekend / Helligdag

Stykpris v/ 1 Billet 895,00 DKK

Stykpris v/ 8 Billet 820,00 DKK 895,00 DKK

Vejl. udsalgspris 895,00 DKK

Brødkursus Vol. 1 - Weekend / Helligdag
Varer
Antal

Brødkursus Vol. 1.

 

Mere end 5.000 kursister har allerede deltaget i dette kursus.

 

På dette kursus lærer du at lave dit daglige brød af høj kvalitet på den nemmest mulige måde.
Bageteknikkerne er udviklet, så enhver kan finde ud af at lave brødene, når man kommer hjem.
På kurset gennemgås de mest relevante bageteorier om eksempelvis:
Mel og andre bageprodukter, æltning med og uden røremaskine, gluten og glutenlag, opvirkning af dej, hævning, bagning med og uden damp samt holdbarhed og opbevaring.

 

Vi laver nemdej, universaldej, bolledej og rugdej til:

  • Franskbrød – det klassiske med små huller.
  • Grydebrød – rustikt udseende med sej skorpe.
  • Ciabatta – med store huller, som vil imponere enhver.
  • Rundstykker – sprøde, velduftende med tæt og godt bid.
  • Pizza – som du aldrig har prøvet den udenfor Italiens grænser.
  • Speltstykker – hverdagsboller med lang holdbarhed og godt med fuldkorn.
  • Softkernerugbrød – mange kursisters favorit.
  • Flûtes – klip, sno, og imponer dine gæster.
  • Kuvertbrød – direkte fra køleskabet i ovnen. Nemmere bliver det ikke.

 

Det får du:

  • Smagsprøver af 4 forskellige slags sprød pizza + drikkevarer ca. 1,5 time efter kursusstart.
  • Prøvesmagning af 3 forskellige slags brød en lille time efter pizzaerne.
  • De deje og brød du selv har lavet – nemdej, universaldej, surdej, franskbrød, speltstykker, softkernerugbrød.
  • Beskrivende opskrifter med billeder, så du nemt selv kan gå i gang derhjemme.

 

Du vil forlade kurset med hænderne over hovedet.

 

Tips.: Tag en folde-kasse med til at hjembringe dit bagværk.

Der er mulighed for at handle i vores butik.