Brødkursus Vol. 2 - Hverdage

Brødkursus Vol. 2 - Hverdage

Stykpris v/ 1 Billet 720,00 DKK

Stykpris v/ 8 Billet 645,00 DKK 720,00 DKK

Brødkursus Vol. 2 - Hverdage
Varer
Antal

Brødkursus Vol. 2.

 

Det anbefales, at du har deltaget i kursus 1, inden du vælger dette kursus, idet vi bygger videre på teknikkerne og teorien herfra.  

På dette kursus lærer du at lave brød som bageren laver det. Der er to grundlæggende teknikker: Den italienske metode med bløde deje og den klassiske med fastere deje. Vi bruger røremaskiner til alle dejene.

Vi gennemgår bagetekniske processer om dej på køl, som kan bages direkte fra køleskabet, vi gennemgår generel teori, -hvordan man bager brød der skal gemmes, hvordan du gemmer det bedst, og hvordan det skal bages igen, for at krummen igen bliver blød, uden at brødet bliver tørt men samtidig får en supersprød skorpe. Vi gennemgår fordelene ved at bruge fordej, hvedesur og andre bagehjælpemidler


Vi laver italiensk dej, grovbrødsdej samt kernerugbrødsdej til:

  • Italienske brød – med store huller, sprød skorpe og ristede kerner.
  • Foccacia – det imponerende luftige madbrød med olivenolie, havsalt og rosmarin.
  • Krydderurteflûtes – stænket med krydderolie og duft og smag af sydeuropa.
  • Skagensbrød – flot fritstående brød. Slået op som bagerne gør.
  • Rundstykker – to forskellige slags.
  • Kernerugbrød – ekstra groft med masser af kerner.
  • Rugchokoladehapsere – favoritten i alles madpakker med bagefast chokolade.

 


Det får du:

  • Tapasbord med italienske brødtyper + drikkevarer ca. 2½ time efter kursusstart.
  • De deje og brød du selv har lavet – italiensk brød, foccacia, krydderurteflûtes, skagensbrød, rundstykker, rugbrød og rugchokoladehapsere.
  • Beskrivende opskrifter med billeder, så du nemt selv kan gå i gang derhjemme.

 

Tips.: Tag en folde-kasse med til at hjembringe dit bagværk.

Der er mulighed for at handle i vores butik. Vi tager imod kontanter og MobilePay.