Trustpilot

Kammerjunkere

Kammerjunkere

 

Hjemmelavede kammerjunker er både nemt og meget lækkert.

Sprøde uden hårdt bid og smag af smør og mandelmel.

Opskriften giver ca 150 stk og de kan gemmes hele sommeren i en kagedåse.

 

 

Kammerjunkere

 

Tid i alt: 1 time

Arbejdstid: 15 minutter

Holdbarhed: 4 Uger

Kan fryses: nej

Ingredienser

Fremgangsmåde

300 g hvedemel
150 g sukker
100 g Mandelmel
10 g bagepulver
5 g vaniljesukker eller 1/4 stang vanilje

150 g vand
200 g smør

Bland de tørre ingredienser i en stor skål og rør det sammen med et piskeris.
Tilæt vand og blødt smør (ikke varmt)
Rør det sammen med en Slikpott til det er samlet.
I en Sprøjtepose og lav små toppe på mellem 10-12 gram.
ca. 75 stk. på 2 plader med bagepapir.
Bages i ca 16 minutter med varmluft. de skal vige begynde at tage farve.
Står i 2-3 minutter og deles så i 2 med en metalskraber eller kniv.

bages igen i ca 12 minutter ved 150 grader varmluft. De skal nu være lysebrune. 

Køles ned og pakkes i en bøtte eller kagedåse.