Trustpilot
Bagestål

Bagestål

Stykpris v/ 1 stk. 435,00 DKK

Stykpris v/ 3 stk. 326,25 DKK 435,00 DKK

Vejl. udsalgspris 435,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Bestil til levering med GLS

Eller til afhentning og hent selv i Ribe

Hurtig levering 1-2 hverdage

Vi pakker alle hvedage fra kl 9:00

Kundeservice

Ring eller sms til Bent på 29170020

30 dages returret

Så bare bestil rigeligtBagestål til bagning af brød og pizza.

Få samme effekt som en stenovn i eget hjem. Her opvarmer man stållpladen og oplagrer energi i stålet, som afgiver det til dejen igen under bagningen.
Stålpladen afgiver varme til bunden af brødet, så bunden på brødet bliver ekstra sprød.

Bagestålet er oplagt til brug ved bagning af Pizza, alle italienske brødtyper, grovbrød, kuvertbrød, rundstykker og andre sprøde brødtyper.

Bagestålet sættes i ovnen på en rist og varmes op ca. 30 min inden afbagning af brød og gerne lidt længere til pizza som skal bages ved meget høj temperatur.

Størrelsen er 395x345x6 mm.

Vægt: ca. 6,4 kg.
Levers olieret i kraftigt papir.

 

Ved ankomst:

Inden du tager bagestålet i brug, skal det gøres klar. Klargøringen består af: rengøring hvor du fjerner behandlingen fra produktionen, som stadig sidder på stålet, og endelig en afsluttende oliebehandling.

Bagestålet dryppes med madolie og tørres grundigt af med en blød klud eller køkkenrulle, til stålet ikke afgiver mere farve. Til slut olieres dit bagestål med et tyndt lag madolie og bages i ovnen mindst 30 min ved 220 grader, køles ned igen og olieres med jævne mellemrum.

Da der er tale om et produkt af stål, kan dit bagestål blive angrebet af rust, hvis det bliver vådt eller får fugt. Sker det, kan du nemt fjerne rustbelægningen/pletterne med en fin ståluldssvamp, hvorefter du behandler dit bagestål med madolie.

Bag tre pizzaer på en gang - video: Klik HER