Trustpilot

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

 

 

Al handel via www.bagekurset.dk finder sted med:

 


CVR-nr. 33526040
Jasminparken 55, 6760 Ribe

 

Afhentningssted og lager:
Jasminparken 55, 6760 Ribe
E-mail: bent@bagekurset.dk
Telefon: 29 17 00 20

 

Etableringsår: 2011

 

 

 

 

Betaling
Bagekurset.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, MasterCard og Visakort.

MobilPay på 50752.

 

 

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Bagekurset.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Der tages ikke gebyr ved betaling med kreditkort på bagekurset.dk

 

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
 

 

Levering
Der er ikke nogen levering forbundet med bestilling til afhentning og gavekort. Du får en mail med ordrebekræftelse/faktura/gavekort.

 

Bestilles der varer under kategorien Webshop, er der fragt på ordre. Bestilles der mere end 20 kg. til leveringsshop kommer 2X fragt på. Bestilles der mere end 30 kg. til hjemmelevering, kommer 2X fragt på. Alle pakker sendes med med GLS inden for 1-2 hverdage.

 

Vi gør opmærksom på, at der i fragten er inkluderet emballage

 

 

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

 

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader opstået ved forkert betjening af produktet /ydelsen.

 

 

 

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

 

Bagekurset.dk
Jasminparken 55
6760 Ribe

 

 

 

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

 

 

 

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

 

 

 

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages returret på fysiske varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

 

 

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

 

Meddelelsen skal gives pr. mail på bent@bagekurset.dk. I meddelelsen skal du angive ordrenummer samt gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

Du kan også vælge at benytte vores fortrydelsesformular og vedhæfte den til din mail - eller sende den med posten. Fortrydelsesformularen finder du via dette link.

 

 

 

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord: Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

 

 

 

Varer undtaget fortrydelsesretten
Køb af kurser og letfordærvelige varer fra Bagekurset.dk kan ikke fortrydes.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 

 

1. aftaler omfattet af § 7, stk. 2:

  • aftaler om varer, værdipapirer eller tjenesteydelser, hvis prisen afhænger af udsving på kapitalmarkedet, som den erhvervsdrivende ikke har nogen indflydelse på, og som kan forekomme i fortrydelsesperioden.
  • Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter,
  • stiftelse eller overdragelse af rettigheder over fast ejendom med undtagelse af fjernsalgsaftaler vedrørende finansielle tjenesteydelser eller af fjernsalgsaftaler vedrørende udlejning af fast ejendom,
  • opførelse af bygning,
  • omfattet af § 1, stk. 1, i lov om forbrugeraftaler om brugsret til logi på timesharebasis, længerevarende ferieprodukter m.v.,
  • omfattet af § 1, stk. 1, i lov om pakkerejser,
  • spil, hvor der for deltagelse betales en pengeindsats, eller
  • hvor varen og købesummen udveksles samtidig med indgåelse af en aftale uden for den erhvervsdrivendes forretningssted, hvis købesummen ikke overstiger 350 kr.

2. udførte ikkefinansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører,
    når tjenesteydelsen er fuldt udført,

3. levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

4. levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

5. levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

6. levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,

7. levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved købsaftalens indgåelse og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af
    markedskonjunkturer, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på,

8. aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,

9. levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,

10. levering af aviser, tidsskrifter eller magasiner med undtagelse af abonnementsaftaler for levering af sådanne publikationer,

11. aftaler, der indgås på en offentlig auktion,

12. levering af tjenesteydelser i form af logi undtagen til beboelsesformål, transport af varer, biludlejningsvirksomhed, forplejning eller tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, når det følger
      af aftalen, på hvilken dato eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres,

13. levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende
      dermed mister sin fortrydelsesret,

14. finansielle tjenesteydelser omfattet af lov om realkreditlån og realkreditobligationer m.v.og

15. aftaler om varer, værdipapirer eller tjenesteydelser, hvis prisen afhænger af udsving på kapitalmarkedet, som den erhvervsdrivende ikke har nogen indflydelse på, og som kan forekomme i
      fortrydelsesperioden.

 Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os på
www.bagekurset.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig og kontakte dig ved evt. spørgsmål.

Personoplysningerne registreres hos Bagekurset.dk v/ Bent Steen Christensen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Indehaveren af Bagekurset.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Bagekurset.dk er Bent Steen Christensen, indehaver.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Bagekurset.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Bagekurset.dk v/ Bent Steen Christensen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Bagekurset.dk v/ Bent Steen Christensen via E-mail:
bent@bagekurset.dk

 

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til bent@bagekurset.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan der sendes en klage til:

 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

 

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: bent@bagekurset.dk