Valnøddetærte
Valnøddemazerin hvor vi udskifter marzipan med valnødder og og får et andet udsryk i smagen.
Kan også kombineres med frisk frugt som eksempelvis pærer, som i skiver kan lægges ovenpå massen inden bagning.

Valnøddetærte
Tid i alt: 35 minu
Arbejdstid: 15 minutter
Holdbarhed: 5 dage
Kan fryses: Ja
Ingredienser
Fremgangsmåde
100 g valnødder
100 g tempereret smør
2 æg
100 g sukker
30 g hvedemel
Tænd ovnen 210 grader med over og -undervarme.
Blend valnødder, smør og æg i kort tid.
I en skål og rør sukker i og til sidst melet.
lave en mørdej (Linsedej) og rul en tynd bund ud, rul der over en Sort kageform og skær det overskydende dej af kanten. Prik bunden.
Mazerinemasse i formen, smørres ud og i ovnen.
50 g valnøddestykker drysses ovenpå massen.
Bages ca 22 minutter.
5 minutter efter bagning kommes 60-70 g Non temp Choko ovenpå tærten.
Det smelter i løbet af få minutter og når det er smeltet smørres det ud med en spiseske.
Pynt med 8 stk pæne og hele valnødder.
Lav evt en rise med bagsiden af en kniv der hvor tærten skal deles.
