Trustpilot

Pølsehorn og pizzasnegle

 

Perfekt til madpakken. Lav en ordentlig portion af disse lækre pølsehorn og pizzasnegle og frys dem, du ikke får brugt.

Mere info: Tryk på vare med FED skrift i opskriften.

 

Pølsehorn og pizzasnegle
Antal afhængig af størrelsen

 

Tid i alt: 2,5  timer

Arbejdstid: 40 minutter

Holdbarhed: 2 dage

Kan fryses: Ja

Ingredienser

Fremgangsmåde

50 g Speltklid eller hvedeklid
550 g vand (stuetemperatur)
Står i blød i 1-2 timer

25 g Frost
80 g revne squash eller gulerødder
950 g hvedemel 10% protein
25 g sukker
50 g gær
20 g salt
50 g smør (tilsættes efter halvdelen af æltetiden)

Iblødsætningen og resten af ingredienserne æltes med dejkrog først langsomt og hurtigt til sidst.
Æltetid i alt 14-16 minutter.

Dejtemperatur 27-28 ° C.

Dejen lægges i en smurt Dejkasse 30x40cm.
Står i 12 minutter

Dejen foldes 4 gange fra alle 4 sider ind over midten.
Ligger og hviler igen i 30 minutter.

Dejen rulles ud på godt med hvedemel, vendes og rulles indtil ca 3 mm tyk.

Pølehorn: Trekanter 10 x 12 cm. Enderne foldes ind over pølseenderne og de rulles sammen.

Rul en lang pølse af dej og rul det udenom pølsen som et snobrød.

Pølsebidder: et aflangt stykke på ca 5 cm, læg en skive af en tyk pølse på midten med kun 1 cm mellemrum. Dejen foldes over skiverne og Pensles med vand. En Rullepind trykkes hårdt ned mellem hver pølseskive, så hver skive lukkes inde.

Pizzasnegle: pikantost, tomatsauce, hakket chorizopølse og reven ost drysses på. Kom evt en håndfuld revne gulerødder i.

Rulles sammen og skæres ud i snegle. Den løse snip bøjes ind under sneglen. Små snegle kan bages i Mini forme, lidt større i Bageringe eller de kan bages fritstående.

Det hele kan Pensles med æggestryggelse og drysses med Sesam eller Sort sesam.

 


 

Hæver i ca 50 minutter i Bordstik med Bagetelt udenom og ½ l. kogende vand under teltet.

Bages uden damp i ca 12-15 minutter ved 220 grader varmluft, alt efter størrelsen