Trustpilot

Krydsburger
Burgerbolle med poppede durumkerner 16 stk

 

Burgerbollen du kan lave næste gang der står burger på menuen.

Krydsburger da de får trykket kryds med en rullepind som giver bollen des form og mønster.

Poppede durumkerner er sat i blød med æblejuice/most så kernerne bliver helt mættede med en sød/ syrlig smag.

Brødene kan bruges til burger, sanwich eller som frokost stykker.

Klik på teksten som er fremhævede og du kommer direkte ind på varen i webshoppen.

 

Krydsburger

 

Tid i alt: 2,5 timer

Arbejdstid: 45 minutter

Holdbarhed: 3 dage

Kan fryses: Ja 

Ingredienser

Fremgangsmåde

150 g Durumkerner poppede
450 g æblemost eller juice
Sættes i blød i køleskabet til dagen efter.

250 g vand 40 ° C.       
25 g Frost
40 g sukker
900 g hvedemel 10% protein
50 g gær
20 g salt
40 g kartoffelmospulver

120 g smør eller Kærgaard

Alle ingredienser vejes af og samles i røreskålen undtagen smørret.
Ælt ved lav hastighed i ca. 10 minutter med dejkrog.
Ælt 3 minutter ved middel hastighed.
Tilsæt smør og ælt yderlig i 3 minutter.
Dejtemperatur 27-28 grader.
Dejen hæver i en olieret Dejkasse med Pizza- og hævepose
over til dobbelt størrelse. Ca 45 minutter.
Vendes ud på godt med hvedemel, dejen samles på midten fra nord og syd.
Bankes flad og deles i 4x4 stk. med en Metalskraber.
Virkes runde op til boller og sættes i godt med mel, lige ud for hinanden.
Drys mel ovenpå og tryk dem flade med hænderne.
Hviler i 5 minutter.
Tryk 4 boller af gangen, 3 gange med en Rullepind. Først den ene vej og så den anden vej.
8 stk pr plade med Silikonemåtte.
Pensles evt med vand og drys med en blanding af Sesam og Sort sesam.
Hæver i Bordstik med Bagetelt og ½ L. kogende vand i en gryde under teltet.
Ca 45 minutter.
Bages ved 240 grader over og -undervarme i 10 minutter.
En plade af gangen.