Trustpilot
Hvedesur

Hvedesur

Stykpris v/ 1 stk. 94,75 DKK

Stykpris v/ 3 stk. 80,54 DKK 94,75 DKK

Vejl. udsalgspris 94,75 DKK

Lagerstatus: På lager

Bestil til levering med GLS

Eller til afhentning og hent selv i Ribe

Hurtig levering 1-2 hverdage

Vi pakker alle hvedage fra kl 9:00

Kundeservice

Ring eller sms til Bent på 29170020

30 dages returret

Så bare bestil rigeligt


600 g Hvedesur er lavet af tørret hvedesurdej.
Det vil sige, at det er laves af vand, hvedemel og mælkesyrebakterier.

Det giver syrlighed og smag i dejen på samme måde som en hvedesurdej gør, bare uden at du skal passe en surdej selv. Og du risikerer ikke, at den mugner og danner skadelige stoffer.
Hvedesur i pulverform giver altid den samme smag til brødet, så man ved hvad man får, hvorimod en fisk surdej giver en svingende kvalitet.

Se video om hvedesur: TRYK HER

Hvedesur sænker pH værdien i dejen som giver glutennetværket en større vandbinding, og derved giver giver en bedre volumen og stabilitet på brødet. så hvis man overskrider doceringen kan det give en negativ effekt på luftigheden da enzymerne bliver for indaktive.
Det øget vandindhold gør brødet mere saftig, så holdbarheden også bliver længere.

Dosér normalvis 30-50 g pr kg mel.

Bruges i alle italienske opskrifttyper, grovbrød, rundstykker og naturligvis Pizza for at fremhæve smagen og få en sprødere skorpe i det færdige brød.
Du kan finde et stort udvalg af opskrifter, der indeholder hvedesur ved at trykke HER

Pizza med hvedesur video: Klik HER