Trustpilot

Pølsebrød

Pølsebrød

24 stk

 

Hjemmelavede pølsebrød der kan stå selv så hotdog ikke venter👍🏻 
En nem opskrift der er hurtig at lave, de kan fryses, og varmes op en anden dag. 

Pølsebrød

 

Tid i alt: 2 timer

Arbejdstid: 45 minutter

Holdbarhed: 4 dage

Kan fryses: Ja 

Ingredienser

Fremgangsmåde

300 g vand (30°)
50 g gær
15 g salt
700 g hvedemel med 10% proteinindhold
20 g Frost
40 g Hvedesur
30 g sukker

2 æg

150 g blødt smør

Alt undtagen smør vejes af og æltes 3 minutter langsomt og 4 minutter hurtigt.

Smør tilsættes og når smørret er rørt ud i dejen æltes der yderligt i 2 minutter hurtigt.

Dejtemperatur 27-28 grader.

Spray Oliespray i en Dejkasse som dejen hviler i 10 minutter med Pizza- og hævepose over.

Fold dejen ind over sig selv fra alle fire sider, hviler igen i 10 minutter.

Vendes ud på rigeligt mel, mel ovenpå.
Rulles ud på 60 cm lang og 32 bred.
Hviler i 4-5 minutter.
Stykket deles på midten på langs. Så det giver 2 stk på ca 60 x 16 cm.
Del med en stor Plastikskraber hvert stykke ud i 12 stk på 4,5-5,0 cm pr styk.
Pensles med æggestryggelse: 1 æg, ½ ts salt og lidt vand som piskes sammen.

Hæves i Bordstik med Bagetelt over og ½ L. kogende vand under teltet. Ca 30-45 minutter

Bages ved 230° i 6-7 minutter uden damp med over og -undervarme.