Trustpilot

Submarine sandwich

Submarine sandwich

Footlong

 

Lækkert meget blødt brød til sandwich.

 

 

Submarine sandwich

 

Tid i alt: x timer

Arbejdstid: x minutter

Holdbarhed: x dage

Kan fryses: Ja / nej

Ingredienser

Fremgangsmåde

200 g Bløddejs basis
900 g hvedemel med 10 % protein indhold
1 æg
450 g vand ca 20°C
75 g gær eller 20 g tørgær + 50 g ekstra vand
100 g rapsolie eller smør

Alt undtagen fedtstoffet tilsættes røreskålen og æltes 4 -5 minutter langsomt.
Ælt 5-6 minutter hurtigt og tilsæt fedtstoffet ved langsom hastighed indtil fedtstoffet er optaget af dejen. Ælt hurtigt i 1-2 minutter.

Liggetid i Dejkasse ca 15 minutter
Deles i 8 stk og virkes op runde.
Liggetid ca 10 minutter.

Bankes flad, rulles sammen til en pølse. Rulles ud på ca 30 cm.
8 stk pr plade med bagepapir eller en Bølgeplade til flutes.

Hæv i Bordstik med Bagetelt over og 1 L. kogende vand under teltet.  45-60 minutter

Bages ved 175 i ca 12 minutter uden damp med over og -undervarme.

 

12 min 175 grader med over og under varme