Pølsehorn til madpakker
Lækre pølsehorn med masser af fibre via klid og inspiration med koncentreret ketchup der giver en god smag og lækker svampet midte.
Frys dem i små poser evt 2 og 2, så kan de tages med i skole/arbejde direkte fra frys.
Klik på teksten som er fremhævede og du kommer direkte ind på varen i webshoppen.
Pølsehorn til madpakker
Tid i alt: 3 Timer
Arbejdstid: 60 minutter
Holdbarhed: 30 dage på frost
Kan fryses: Ja
Ingredienser
Fremgangsmåde
650 g vand 20 ° C.
75 g Hvedeklid eller speltklid
25 g Frost
50 G Hvedesur
1000 g hvedemel 12% protein
50 g gær
22 g salt
25 g sukker
100 g revet gulerod
Sæt klid i blød i vandet i ca 60 minutter ved stuetemperatur.
Det hele vejes af og samles i røreskålen.
Ælt ved laveste hastighed i 6 minutter.
Ælt nu ved middel hastighed i 14 minutter.
Dejen skal nu være skær og blank og slippe bunden af skålen.
Dejtemperatur 27-28 grader.
Dejen foldes så firkantede som muligt, på lidt mel med Plastik over.
Hviler i ca 30 minutter.
De kolde pølser overhældes med ca 60-70 grader varmt vand og står i mindst 10 minutter.
Ketchup konc.
30 g eddike og 25 g sukker koges ind til ca halvdelen.
Blandes med 140 g tomat pasta.
I en Sprøjtepose.
Rulles ud på ca 70 x 50 cm med Kagerulle med rigeligt mel under og over.
Overskydende med fjernes med Bagebordskosten.
Deles i 3 baner på langs med et pizzahjul.
Lav ca 12 trekanter af hver bane.
½ pølse i hver trekant (+evt ketchup konc.) vend hjørnerne ind over pølsespidserne og rul dejen om pølsen. Se evt videoen.
Max 12 stk pr bageplade med bagepapir eller Silikonemåtte. Pensles med æggestryggelse og vendes eller drysses med Sesam eller Sort sesam.
Hæver i Bordstik med Bagetelt om og ½ L. kogende vand under teltet i ca 50 minutter.
Bages med varmluft ved 200 grader i ca 12 minutter.